the scope

mission

To design and outfit a suitable space for several incubator companies to collaborate in an open office environment. 

challenge

In a multi-phased approach and build-out, implement minimal, but visually impactful upgrades across the suite using paint, flooring, and special lighting to create a more functional office space, delineated with various furnishings, free-standing acoustical panel systems and semi-permanent structural walls for privacy. 

results

With various improvements made to the entry, open office, restrooms, conference, team and break areas, a previously expansive and wide-open office will be sectioned into various-sized work zones, to support unique work styles and business needs, as well as to offer heightened flexibility and productivity for a variety of employees.

 

 

Before photos

 - this is an ongoing project -

 

 

LET'S WORK TOGETHER.

Looking to improve your space?
Let's do it without the headaches.